Instagram
tisdag 29 december 2015

En ny sideboard i köket

Vi har haft ett litet problemområde i vårt kök. 
Såhär har det sett ut den senaste tiden:
 Nackdelen med denna lilla hörna är att precis här är kökets enda eluttag. Ja ni läste rätt, vi har ett enda eluttag i köket (just nu i alla fall, vi ska fixa till det) och det är på andra sidan diskbänken. Helt befängt och jättedumt. Bordet som har stått där har inte varit optimalt för ändamålet heller, utan det har inte riktigt passat in, blivit överfullt med saker direkt och sett ganska tråkigt ut. Så nu när vi har tid så tog vi tag i det här och åkte till Ikea. 

Och nu ser det istället ut såhär:
 Inga superstajlade bilder nu, utan mer ärlighet här. Det är så mycket trevligare att komma in i köket med denna ljusa fina möbel där. och så himla bra med hyllan undertill också då det börjar bli lite ont om plats för alla mina köksmaskiner som bara verkar bli fler hela tiden.. 
Nu ska vi bara ta tag i det där med att skaffa lite fler eluttag också.. Jag kan inte förstå hur man tänker när man renoverar ett kök (det är ju hyfsat nygjort) och inte drar el ovanför diskbänken.. 

Men men. Så nu får vi flytta runt grejerna lite här, känna efter vad som ska vara på vilken plats, så det blir snyggt, men framför allt praktiskt. Sånt som kan ta lite tid. 

2 kommentarer:

 1. Vi fixade flera nya eluttag när vi renoverade köket. Kan rekommendera pop-up uttag! Kan ha många, men dolda när de inte används. Vi har två stycken, ett på varje sida om spishällen. /MalinVbg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har sett sådana i nya kök, så himla fina! Hade gärna haft några, som jag känner nu vill jag ha eluttag överallt :)

   kram /iris

   Radera

mitten

Senaste pins