Instagram
fredag 16 oktober 2015

Fredagsmysbyxor och avskavt nagellack

Ljuva ljuva fredag! Det är dessutom den bästa av fredagar då jag slutade jobba redan vid lunchtid och spenderade därefter ett par timmar på shopping med Skejtaren på Emporia. Tanken var att jag kanske skulle köpa något att ha på mig imorgon, när det är bloggevent, tydligen fullspäckat med vinprovning, galenskaper och eventuellt lite naket. Vad har man på sig då liksom? 
Jag hittade lite nytt i alla fall, men det bästa köpet var nog ett par nya mjukis!
Med grenhäng! Love them!
Mjukisar från New Yorker. 
Bilden fick bli avhuggen då jag tydligen inte alls är en vettig fotograf när jag varit på benen konstant sedan klockan sex på morgonen. Antingen var håret i vägen eller på villovägar, ögonen stängda och linnet så genomskinligt att man kunnat tro jag körde en #freethenipple (vilket jag gör i ande, inte så sugen på att visa upp tjejerna för allmänheten dock haha). 
 Och en liten update på nagellacket jag köpte häromdagen. 
Det gick inte bra alls. Efter en dag hade det redan börjat försvinna från kanterna, och nu ser det ju ut som på bilden ovan, rätt trist. Men jag ska försöka igen idag, om jag har kortare naglar och kanske lite mer överlack eller något så kan jag se om det håller bättre över helgen. 
Så fortsättning följer helt enkelt. 

Nu är det soffmys deluxe som gäller. Igen. 
Jag gillar mitt soffmys jag. 
Speciellt med nya fredagsmysbyxor :)

1 kommentar:

  1. Trevligt att träffa dig igår! Tur att mordet blev löst tillslut:) Ha en fin kväll! Kram Pernilla

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins