Instagram
tisdag 22 september 2015

De nya arbetsbyxorna

Mitt senaste inköp kanske inte är ett helt oväntat sådant, med tanke på vad som sagts i mediasista tiden. Jag har två par jeans som jag brukar ha på jobbet och båda har nyligen fått hål på knäna. Dessutom har jag fått ganska ont i knäna denna terminen då jag börjat jobba på småbarnsavdelning och då är det ju så att man bokstavligt går på knäna rätt ofta, det är helt enkelt mer praktiskt att hänga på golvet där barnen är. 
Så jag har haft ett sug efter ett par nya byxor till jobbet. Ett par slitstarka, med fodrade knän och massor av fickor. Så jag drog till Jula och köpte ett par i lila. 
Jag tror det är många som har svårt att förstå, men jag är så nöjd (förutom att jag köpt dem för egna pengar när Malmö stad borde bekostat dem..)! Dessa kan jag ha när jag sitter i sandlådan, jag struntar blankt i om de blir smutsiga eftersom jag kommer vara ren på väg hem ändå. 
Dessutom är det känslan av att jag kan ta på mig det jag vill på morgonen, utan att oroa mig för snorfläckar, vilket är ganska trevligt att slippa om man ska vidare någonstans direkt efter jobbet.. 
 Så nu vet ni hur jag ser ut på jobbet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins