Instagram
söndag 9 augusti 2015

Georgia och Mikaels bröllop. Andra delen

Okej det var en tid sedan jag visade er bröllopsbilder nu, och det kändes väldigt logiskt att fortsätta på kärlekstemat efter gårdagens pridefest. 
Så i denna delen tar vi några bilder från ceremonin. 
Som ni såg i första delen gick Georgia med sin far, och alla gäster som varit hemma hos dem, till kyrkan tillsammans. Först där fick Micke se sin brud. 
 Det var brudparet sen som gick in i kyrkan först, och alla andra följde efter. Kyrkan var vacker, och riktigt varm. 
 Ceremonin var väldigt olik den svenska som vi är vana vid. Här var det två präster som sjöng hela ceremonin, det var kransar på huvudet, de drack lite vin, de skulle gå runt ett bord.. folk ställde sig upp ibland och satte sig igen efter ett tag.. vi svenskar som satt tillsammans tittade på alla grekiska gäster och apade efter dem för att inte göra bort oss.. 
 Efter ett tag så ställde sig alla greker upp, gjorde korstecken över sig tre gånger och sen var det färdigt och gästerna började gå ut... så då gjorde vi det med helt enkelt :)
 Och så kom de nygifta ut från kyrkan, och fick ris överallt. 
Ett litet bord med söta kakor stod utanför kyrkan. 
Utanför kyrkan hurrades det, lite svensk sed tog svenskarna med sig liksom. Så skulle det gratuleras och kramas innan vi begav oss till hotellet för att äta, dricka, dansa och festa. 
Men det får bli nästa inlägg det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins