Instagram
söndag 24 maj 2015

Ett kaos som luktar fisk...

Vill börja med att säga heja Måns! Tyckte han skötte sig exemplariskt igår och det är fantastiskt kul att få ha Eurovision i Sverige så snart igen. Min förhoppning är ju att de upprepar succén från 2013 och håller det i Malmö, det var ju en sån härlig stämning och folkfest sist! 

Vad gäller livet i övrigt så gör bloggen verkligen rätt för sitt namn just nu. Det är verkligen kaos här hemma, saker överallt och ingenstans. Nedpackat i lådor, på golvet, på balkongen.. kaos överallt. 
 och för att göra vardagen lite extra knepig har vi tampats med ett lite otrevligt problem i ett tag, nämligen någonting som luktade illa från köket som vi inte kunde hitta. 
Som en hint av gammal makrill luktade det, och det har gjort det i flera dagar men vi har inte hittat vad det var. Till slut fick vi panik idag och drog ut allt från kylen. Visade sig att det var fisk som vi glömt att vi satt i kylen för att tina. 
 Men det räckte inte att bara slänga fisken upptäckte vi. Det luktade fortfarande, så jag började skrubba hela kylen, ställa fram ättika och gick runt i köket som en hund och försökte luska ut var doften kom ifrån. 
 Till slut luskade vi nog ut det i alla fall. Efter att skejtaren dragit fram hela kylen, skruvat av någon mojäng under kylen där det tydligen droppat vatten från den tinade fisken. Sen har det hela värmts upp av elementet som satt precis under mojängen. Så ni kan kanske ana vilka dofter vi tampats med i ett tag.. 

För att råda bot på det hela passade jag på att kalka av kaffebryggaren, så nu luktar hela köket bara ättika.

Så ja. Det var lite av dagens kaos. 
Nu ska jag äta glass och njuta av resten av helgen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins