Instagram
fredag 10 april 2015

nyttigheternas återvändo

Jag älskar att ha semester, alla gånger. Jag njuter till fullo, struntar i stort sett fullkomligt i vad jag stoppar i mig och ofta även hur mycket pengar jag spenderar, är det semester så är det!
Men det känns ju i kroppen (och på kontot..). 
Här bad jag skejtaren fota mig med vinet eftersom det var så fint ihop med nagellacket :)
Så nu (lagom till helgen...) känns det som det är dags att återvända till en lite mer hälsosam livsstil. För lika mycket som jag älskar min burgare, mina pommes, min oljiga pasta när jag har semester, så älskar jag att äta god hälsosam mat till vardags. 
Framför allt så gillar jag att hitta, och hitta på nya nyttigheter att laga. 
På Zoo stannade vi och tog en öl i solen framför någon slags kameler. Kändes som en 'selfie' moment :)
I mitt fall så innebär det sällan en vit livsstil. Det är inget att hymla med, jag gillar vin, älskar bubbel och en öl på en solig uteservering är svårslaget denna årstiden. Men även där är det ganska kul att hitta de lite mer nyttiga alternativen i drickväg, (och att tänka lite mer på det där med måttan, inte riktigt vin till varje måltid som på semestern..)
 Inte heller tänker jag livnära mig på broccoli och makrill i tomatsås hela dagarna. Då är Iris ingen happy camper kan jag lova er. Jag måste få mat, mycket mat, bli mätt (framför allt aldrig bli riktigt hungrig för då bits jag) och njuta av smakerna! 
Därför känns det skönt att vara hemma igen. Här i mitt eget kök kan jag hitta på, experimentera och ta fram de lite nyttigare alternativen och göra de lite smartare valen. 
Så är kroppen kanske på rätt köl igen tills det är dags för semester nästa gång :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins