Instagram
måndag 20 april 2015

Lördagens bloggmässa

I lördags var jag och Malin på en bloggmässa på Slagthuset här i Malmö. Mässan var om träning och hälsa och jag var där i egenskap av 'VIP-Bloggare' för Walles & Glantz
Och jag kan ju inte klaga. inte alls. Det är väldigt trevligt detta med att gå runt på mässor där var och varannan delar ut gratis grejer, säljer billigt, man får prova krämer och oljor och smaka nyttiga proteinbars och goda juicer.. 
Fredrik Paulún himself var på plats och höll föredrag om socker, och så fick man plocka med sig lite müsli och granola, som är så sjukt goda! 
L'occitane var på plats med oljor och krämer, och här påbörjades mitt handsmörjande. Jag måste säga att detta var det bästa stället att befinna sig på när händerna var snustorra, så som mina var i lördags. Det är de inte längre.. 
Något alldeles fabulous var att Yoggiboost var på plats och vi fick smaka deras vattenmelonsmak, med valfritt tillbehör. Bland tillbehören fanns både jordgubbar och blåbär och jag hamnade väldigt nära himmelen. Jag är helt tokig i färska bär! Och det var ju fantastiskt gott med melonyogurt till också, kompletterade hur bra som helst!
Vi bjöds även på modevisning av snygga träningskläder från MM-Sports. Som ni ser på alla kameror och mobiler som var uppe var där många bloggare på plats. Ska bli kul att kika på alla andra och se vad de snappat upp, vilka höjdpunkter de haft och vilka bilder som tagits. 
Något som aldrig är fel är ju när Ingelsta Kalkon bjuder på godsaker. Speciellt fanns där en korv med 96% kött, och den var så himla gott kryddad att jag nog måste gå och köpa några.. 

Malin fick prova en solbränna! Jag blev sjukt sugen på att köpa detta med (efter Barcelona inväntar jag dock en lön innan något inhandlas överhuvudtaget..). Nu missade jag att fota själva sprayflaskan, men efter lite googlande kan jag hitta att märket var Marc Inbane, som säljs på Salong Engelbrektsgatan 12 (måste älska att salongen heter var den ligger, sparar mycket letande för en som mig som inte hittar någonstans..). Den sprayas direkt på en borste och så arbetar man ut den på huden tills det är jämnt och fint. 
Det måste ju hålla riktigt länge om man sprayar på en borste tänker jag.. och resultatet blev jättebra! 
Bilderna är lite svåra, hon var inte riktigt lika 'jättebrun' på näsan som det ser ut på efterbilden nedan. Mer helt naturligt solkysst. 
Så jobbar färgen sig in i huden lite och sitter i några dagar. Hur klockrent som helst för mig som är riktig blekfis med spf 30 hela sommaren.. 

Nåväl. Det var några bilder från mässan det. 
Sen var det rätt mycket härligheter i den maffiga Goodiebag jag fick som Vip-bloggare. 
Men vi tar den nästa gång. 
Nu måste jag sätta igång med maten. 

1 kommentar:

  1. Det verkar ha varit en trevlig bloggmässa med en massa smarrigt! :)

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins