Instagram
lördag 14 mars 2015

Glitterskor och Skejtproffs

Skejtaren har varit väldigt frånvarande i några dagar, han har till och med haft ledigt från jobbet och varit ute från tidig morgon till sen kväll. 
Det är skejttävling i Malmö nu. Årets händelse om ni frågar honom. och i flera veckor har han vetat vad han inte fått säga, att det fanns en liten chans att Tony Hawk skulle dyka upp i lilla Malmö.. 
Jag hade inget för mig idag, så jag promenerade bort till tävlingen i mina glitterskor som aldrig varit ute tidigare, kändes som att vädret äntligen tillät mig att provköra dem. De är lite för glittriga för regn kan jag tycka.. 
 Så jag promenixade dit och kom fram med sjukt mycket skoskav och inga plåster. Väl där satt jag ned i nog två timmar och huvudet vreds som om jag kollade på tennis. 
Och ja, han var där.
Tony Hawk var en av många tävlanden, han är dock den enda jag känner till och jag förmodar att läget är detsamma för de flesta av er... 
Så det var väl värt besväret faktiskt. Att få promenera i fint väder i gyllene skor, att få se min Skejtare i sitt rätta element och lycklig som ett barn, att få öva lite på att fota sportbilder vilket jag sällan gör, och att få se en legend skejta. 

Nu måste jag skärpa mig. Om en timme kommer gäster och jag har i stort sett inte gjort något vettigare än att äta klämmisar och kolla på tv sedan jag kom hem. 
Så nu kör vi mellokväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins