Instagram
torsdag 26 mars 2015

Ett tips på kaffefronten

Jag somnade så sjukt tungt igår kväll, så himla skön känsla när man känner hur hela kroppen bara anammar vilan som är så välbehövlig (även detta ger jag träningen cred för, har vänt och vridit på mig i några nätter innan, men inte nytränad!)
Det hela innebar ju också att jag vaknade piggelin och glad denna morgon, ljuset flödar in bakom gardinerna, fåglar kvittrar utanför fönstret och jag behöver intre stressa eftersom det är sovmorgon idag. 

Jag tänkte passa på att ge er ett litet tips på kaffefronten, ett tips som känns ganska otippat egentligen eftersom jag länge varit fördomsfull mot denna produkt. 
Nämligen snabbkaffe!
Det var skejtaren som introducerade mig för det. Eftersom han inte dricker kaffe så hade han ju ingen kaffebryggare när vi började träffas utan han hade snabbkaffe hemma ifall någon skulle komma på besök. Första gången rynkade jag på näsan åt det hela som om jag vore för bra för snabbkaffe men faktiskt så är det riktigt gott, i alla fall denna varianten. 

Så även om jag har både kaffebryggare och vanligt bryggkaffe hemma, sånt som jag druckit i flera flera år (så vuxen jag kände mig där..) så är det alltid denna sort som tar slut först. 
Så gör det ju inget att det går fortare att laga, det är som en liten bonus. 

Så det var morgonens tips till er! 
Godmorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins