Instagram
lördag 28 mars 2015

En dag med Gud och Böddi

Min dag startade tidigt, och lite sådär frenetisk då jag skulle till Böddi och sen direkt iväg och behövde bli klar rätt snabbt och inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig och slängde runt kläder i heeela lägenheten och hittade inte rätt bh (den låg ju under kläderna jag slängt runt..) och var allmänt virrig som jag ibland kan bli. 

Men iväg kom jag, och spenderade några timmar med att prata hemspråk, dricka kaffe och bli av med den där randiga grejen mitt hår höll på med (fick lite panik häromdagen när jag såg det i ett visst ljus, typ råttfärgat-guldblondt-silverlila randigt.. och inte längs med utan tvärs över håret.. gaaaahh). Böddi fixade biffen såklart och jag blev superblond, ännu mer än sist och så klippte han topparna med en rakapparat för att få spikrak kant. 
Genast kändes livet lite lättare. och lite mindre randigt. 
 Direkt efter frisörbesöket bar det av till Trelleborg då min systerson Aron skulle konfirmeras. Helt galet att tänka på att jag var med på sjukhuset när han föddes, och så är han så lång nu, och tonåring.. Man blir lite varm i hjärtat av att se på honom, mitt första syskonbarn. Jag var sååå peppad över att han skulle komma till världen och jag minns fortfarande hur han boxades tillbaka när man petade på hans mammas gravidmage. 
Jag var då lika gammal som han är nu. 
Han skötte sig utmärkt idag, de gjorde de allihop. 
Tänk så fort det går alltså.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins