Instagram
fredag 13 februari 2015

Bloggevent på Passiflora

 Det är ibland (eller oftast) ganska trevligt att vara bloggare. Som när det kommer inbjudningar i ens mail med events som faktiskt är i Malmö. Denna gången var det Walles events som bjudit in till Passiflora på mobilia, för lite 'inför alla hjärtans dag pysslande'. Vi som deltog fick bubbel (älskar bubbelmingel på en torsdag..), trevligt sällskap, rabatt i butiken och så fick vi binda en egen bukett inför alla hjärtans dag.
 Diskussionen kom upp om detta med nejlikor och vita blommor som tidigare setts som begravningsblommor.. själv har jag alltid haft nejlikan som en av mina favoritblommor, den håller ju hur länge som helst, doftar jättegott och är slående vacker. Har ofta köpt en bunt just nejlikor och en bunt tulpaner och blandat dem till en egen bukett att ha hemma. Just att jag gillar nejlikor har gått i arv efter min mor, hon har alltid också sagt att detta är hennes favoritblomma. 
 Fler favoriter, tulpaner! Kan inte förstå att jag inte köpt en enda tulpanbukett hittills i år, det är ju redan februari! Och anemonerna! Så vackra, och jag hade gärna buntat ihop en bukett med bara dem ;)

 Sen var det ju en hel del annat fint lull lull och krims krams i butiken, jag gick ju inte tomhänt därifrån precis.. det var ju rea så jag köpte lite lull lull jag med.. 


 Buketten vi fick binda var en lite annorlunda alla hjärtans dag bukett om man ser till traditionen med röda rosor som kännetecknar kärlek. För mig var det precis som det skulle vara, jag har informerat skejtaren om att han inte behöver köpa röda rosor till mig någon gång, speciellt inte med sån där brudslöja till.. inte min grej helt enkelt. Hellre tar jag ett fång av något som ser handplockat, vilt och spretigt ut, det är mer jag. 
 Inte för att det är något fel på de röda rosorna. Deras långstänglade röda rosor var slående ståtliga faktiskt, speciellt när de stod i stora buntar tillsammans och doftade helt underbart. 
Men min egen bukett, som jag gjorde själv,
den var mycket mer jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins