Instagram
onsdag 21 januari 2015

Mina favoriter i skönhetsväg

Tiden från det att jag stiger upp på morgonen tills det att jag är på väg ut genom dörren är  ganska knapp. Oftast har jag ambitionen att stiga upp tidigt, förbereda frukost, göra yoga och vara allmänt präktig sådär men när alarmet ringer så är det bara känslan av 'snooooze!' som infinner sig, in i det sista. 
Så min morgonrutin är inte avancerad, ofta är jag färdig på en kvart. Men jag har en rutin som är väl inarbetad på något vis, och produkter som verkligen håller måttet. 
 Vad gäller foundation har jag provat en hel uppsjö av produkter, men en jag har fastnat för är Loreal's True Match. Den blandas in bra med den egna hudfärgen, och så har den solskyddsfaktor 17 som huden alltid behöver, trots mörkret (speciellt om man är blekfis). Denna smetar jag på med fingrarna. 
 Favoritdofterna just nu är Euphoria från Calvin Clein som Skejtaren gav mig. Jag är inte bra på vad de doftar på riktigt, men den känns blommig och lite festlig. 
 Den andra doften som jag hellre har till vardags heter Neroli från Yves Rocher,  då den känns mer... proffsig? eller liksom strikt, men ändå feminin och god. Svårt att förklara, men härlig är den i alla fall. Fick den i en goodiebag när jag var på event med Yves Rocher på mobila. Väldigt bra att få dofter av andra då jag aldrig köper det själv nästan, blir alltid så överväldigad i dofthyllan och går oftast därifrån med huvudvärk och utan parfym.. 
Det jag har på kinderna ändras efter säsong, på sommaren är det solpuder som gäller, men nu när det är vinter trivs jag bättre med lite rosiga kinder. So Susan fick jag med en glossybox och den funkar hur bra som helst. 
Mascara har jag använt samma märke i flera år, och kan inte tänka mig byta (har bytt någon gång emellanåt när jag fått något gratis men det kommer inte i närheten). Det allra allra bästa med Fiberwig serien är att man inte ser ut som en panda när man duschat, den är helt vattenfast men tvättas ändå bort med bara vatten! Fransarna blir dessutom längre och längre ju mer man kladdar på. 
Den senaste glossyboxen hade en lite spexig grej som jag också verkligen gillade, nämligen en ögonbrynsfärg.. ett slags klet som man borstar på ögonbrynen så ser de genast fylligare ut, och de formas lätt av den lilla borsten. More Brows heter den och den får riktigt goda betyg. 
Inte varje dag, men lite då och då väljer jag att ha eyeliner också, och då väljer jag mellan svart eller brun ifrån Apoliva, som säljs på Apoteket. Har gillat den sedan jag var med i Apotekets bloggpanel för några år sedan. Den bruna gör så att ögonfransarna ser lite fylligare ut, men ändå lite mer vardag, medan den svarta blir lite festligare :)

Så alla dessa produkter tar mig max tio minuter att hantera på morgonen. 
Tänk om jag faktiskt börjat vakna halv sex var morgon, så mycket man hade kunnat få gjort då.. 
Hur ser er morgonrutin ut? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins