Instagram
måndag 19 januari 2015

Köksdrömmar

Risken finns att jag blir tjatig i ett tag, men det blir nog en bra sorts tjat (tycker jag i alla fall), nämligen inredningstjat. Det är ungefär det samtalen hemma kretsar kring just nu, hur vi vill ha det, hur vill vi ha köket (även om vi inte ska renovera något direkt så verkar vi inte kunna låta bli att tänka framåt) och vad vi har för preferenser. 

och när det gäller kökslösningar så är vi faktiskt ganska överens. Ett vitt kök, helst utan handtag. Något som ger ett lugnt och ljust intryck och inte tar över något, utan låter färgerna av mat och krydda komma till sin rätt. En bänkskiva i ljus ljus marmor, och gärna densamma som stänkskärm också.. Gärna så lite överskåp som möjligt, men så mycket förvaring det bara går.. 
Helt enkelt är det fruktansvärt mycket funderingar som pågår nu, fast i det där mysiga planeringsstadiet där man bara spånar helt utan att tänka på priset, för priset kan vi ju tänka på senare.
Bild: Ikea.se
Just nu har vi ca 130 dagar på oss att helt enkelt fundera, drömma, samtala och planera hur vi vill att detta hem ska spegla oss. 
Så nu kanske jag kommer bli lite tjatig. 
Men det får ni helt enkelt tåla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins