Instagram
lördag 24 januari 2015

Fredagslyxig hemleverans och rabattkod

Igår kväll var det helt annat än visdomstandsdiet här i kaoshushållet. Istället fick jag testa en sida, eller en tjänst kanske jag ska säga, som heter Middagsbolaget. De finns i Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg och det hela går ut på att de samlat de bästa restaurangerna i staden på en och samma sida. Du väljer restaurang, kikar på menyn, lägger rätterna du är sugen på i kundkorgen och väljer om du vill få det hela hemlevererat eller om du vill hämta det själv. 
Jag själv tyckte det kändes ganska lyxigt en fredag kväll att få hemlevererat en tvårätters middag. Just en fredagskväll när man inte orkar ta tag i något som innebär matlagning utan helst bara sitter och blir serverad :)
 Vi kikade runt på alternativen på sidan och fastnade till slut på den italienska restaurangen Barrack. Italienskt en fredagskväll kändes helrätt. Vi började med en tallrik med skinkor, salami, korv och oliver som vi delade på. 
 Sen kan man väl säga att kolhydratsfrossan startade. Spagetti, en trevligt oljig sådan med vitlök, persilja och en halv hummer och lite tomatig sås. 
  Tillsammans med en riktigt krämig svamprisotto. Jag älskar risotto så det kändes helt klockrent. 
Vi åt upp allt med god aptit (oh lord alltså vad gott det är med hummer) och det bästa med att äta restaurangmat på detta viset enligt skejtaren är att det är så enkelt att bara promenera bort till sängen och vila efter det totala matkomat som maten lett till. 
Jag kan inte annat än hålla med. 

Så vill ni testa?! Surfa in på Middagsbolaget och skriv in koden IRIS i kassan så får ni 20% rabatt på hela er beställning. Koden är giltig fram till den 1 februari. 
Detta är alltså kvällens middagstips, 
att inte alls laga mat, utan lyxa till det lite istället :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins