Instagram
söndag 18 januari 2015

Ett fortsatt firande

Igår kväll valde vi att fira lite mer genom att gå ut och äta, varför hålla firandet till bara en dag? Vi ska ju inte flytta förrän tidigast i slutet av maj så vi har mycket tid på oss att fira vår bostadsaffär :)
Blus - Härifrån för något år sedan. 
Tills det är dags att flytta kan vi passa på att njuta av att bo så centralt som vi gör nu, det är så enkelt att bara promenera bort till stan och välja bland restaurangutbudet utan att ha bokat bord. Igår hamnade vi på Mrs Saigon som serverar vietnamesisk mat. 
 Min mat var en skapelse att se på, ett torn av anka i sojabönsås med ingefära. Himla gott faktiskt, och jag som är rätt stor i maten blir alltid lite lycklig av en tallrik med såhär mycket mat. 

Så efter att ha suttit en stund, pratat ihop oss i ett tag om allt vi kan göra, vilka möbler vi ska köpa, och om hur vi nu ska bli sambos 'på riktigt' i ett gemensamt hem, promenerade vi hem genom ett kallt Malmö.

1 kommentar:

  1. Jättefin du är i håret och du maten - låter jättegott! Nu ska jag följa din blogg i fortsättningen, jag är ny här. Mitt tips: Tävla hos min vän Carola:http://roomofkarma.se/

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins