Instagram
onsdag 27 augusti 2014

Statusuppdatering med 16:8

Att ha en skadad rygg gör inte underverk när jag ska köra en slags periodisk fasta. Fram tills att jag skadade mig gick det faktiskt riktigt bra. Sakta men säkert trappade vikten nedåt och jag åt i stort sett vad jag var sugen på (inom rimliga gränser såklart, misstänker att jag inte ser resultat om jag bara äter chips...), och kände mig inte särskilt hungrig på morgonen eftersom jag fick mitt kaffe och ändå höll igång. 

Sen blev ju ryggen skadad och då var jag rätt rörelsehindrad på morgonen, och när jag inte är i rörelse och aktiv blir jag hungrig, och när jag är hungrig och dessutom har ont... ja då blir jag lite ilsk kan jag informera om. Så det blev en liten paus där. 

Men nu är jag back on track. Sedan idag. Tänkte egentligen fasta redan imorse men det gäller att man ätit ordentligt dagen innan, alltså räcker det inte med småplock av oliver, skinkor, ostar och chips, hur gott det än må vara :)

Men ja, sedan pausen har jag inte ställt mig på vågen heller. Väntar lite med det. och nästa vecka kanske jag känner mig redo att gå tillbaka till gymet igen. Så jag fortsätter resan, sakta men säkert. Och med mycket mer försiktighet för den där ryggen som är så ömtålig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins