Instagram
onsdag 9 juli 2014

En dag av sandblästring, irrande och kalla hav

Tanken i morse när jag drog upp gardinerna och solen sken på en klarblå himmel 'stranden!'. Rättare sagt så funderade jag på ett smultronställe som vi hittade till förra året, där man kunde vara ganska ensam och sola på en bunker och titta på folk som vindsurfade på vattnet. 

Det blev lite om och men. Först köpa sallad, sen leta upp en butik så jag kunde köpa solskyddsfaktor (annars blir denne blekfis gnällig..) och så äntligen iväg till smultronstället. 
För att upptäcka att någon förstört bunkern och ersatt den med en grillplats..
Varför förstör man en bunker för? Känns väl ytterst onödigt...

nåväl, vidare en liten sväng för att hamna på närmsta sandstrand.
Vi lade oss i sanden, tog av oss, jag smorde in mig och vips så var vi båda totalt sandblästrade och fick sitta och hålla i alla våra saker för att de inte skulle blåsa bort.. Svårt att tänka sig att äta en sallad här alltså.. så vi packade ihop efter cirka två minuter igen och gick tillbaka till bilen. 

och nu är det förbi lunch och iris är hungrig. Börjar bli grinig. 
Så vi tar oss till Sibbarp där det bara är gräs ända fram till klipporna når havet. 
Så där låg vi. Det blåste fortfarande väldigt mycket, men efter mycket om och men lyckades vi äta och sola en stund i alla fall utan att begravas i sand, vilket var uppskattat. 
Vid detta laget var jag dock redo att ge upp och gå hem igen, så vi stannade inte länge, men jag tog ett dopp i havet i alla fall då skejtaren envisades med att det var jäääätteskönt och inte aaalls kaaallt.. jahapp. 
Det är ju skitkallt. 
Kimonon är ett reafynd från Lindex!
Nu är jag i alla fall hemma igen och ska jag göra mig i ordning för att promenera hem till Malin och ha lite onsdagsmys, vilket förmodligen innebär sitta på balkongen hela kvällen, dricka rosévin och prata tills orden tar slut (det tar lång tid det..) och spendera ytterligare en härlig semesterkväll.

De är ljuvliga dessa dagar trots virrvarr och sandblästring.
Det är ju trots allt semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins