Instagram
onsdag 5 februari 2014

Prisvärd träning

Igår sa jag upp mitt gymkort. Jag kom på att det egentligen inte var så ekonomiskt när jag envisades med att inte gå dit. Sen var det en klok tanke som slog mig:

Istället för att försöka komma tillbaka till samma rutiner som jag haft tidigare, i något som känns som ett helt annat liv, är det kanske klokt att jag utgår ifrån min situation idag och skapar nya rutiner utifrån den. Så då passar det inte att ha ett gymkort till ett gym som känns för litet och för trångt, där jag måste trängas med svettiga män som stönar högt (ofta lite väl högt för att vara okej enligt sociala regler...) eller gå till på udda tider för att få lite space utan stönande pojkar. 

Så ikväll testade jag yoga istället, i min del av stan. Rättare sagt ungefär en minuts promenad hemifrån. Det var helt underbart. Som ett litet uppvaknande, då jag är stel och svag på vissa sätt och rätt vig på andra.. och jag behöver träningen! Mycket hellre att jag passar in ett eller två yoga pass i veckan, så får jag se hur mycket annan träning det blir nu.
Peppad för årets första Yogapass
Utöver det ska vi nog köra en sån där stegräknarutmaning på jobbet också där man ska tävla mot varandra, eller andra arbetsplatser eller något.. har inte riktigt kollat upp det ordentligt ännu.. Men då bör kroppen komma igång lite känner jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins