Instagram
tisdag 18 februari 2014

Lyriskt roligt kvällsnöje

Ikväll är jag minst sagt uppslukad av ny teknik. Efter att ha blivit tokig ännu en gång på min gamla Dell från 2008 kändes det som att bägaren rann över och jag förtjänar bättre! Jag förtjänar en dator där batteriet håller i mer än tre sekunder, jag förtjänar en dator där jag kan använda de program jag vill utan att allt havererar på grund av dess ålder. Man kan väl säga som så att jag inte köper datorer så ofta, så då kan jag väl investera i något riktigt bra då. 

Som mitt livs första Mac.
Lyrisk som en skolflicka försöker jag nu förstå mig på detta, bilden ovan har jag redigerat i den nya datorn, det tog ganska lång tid att förstå hur, och var tusan bilderna hamnar... och jag är inte riktigt klok på det ännu.. men det kommer nog snart.. Jag är i alla fall säker på en sak och det är att mitt liv nog blivit rätt mycket bekvämare. 

Och när jag luskat ur hur så är det nog mer lättbloggat också.. 
ska bara vänja mig..

4 kommentarer:

 1. Underbart!! Välkommen till Mac-världen!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag trillade in på din gamla blogg när jag satt och googlade efter "stora kuddar" till soffan..
  http://inredningskaos.blogspot.se/2012/03/soffmys-och-balkongpiff.html
  Jag undrar om du vet om man kan hitta just sådana stora kuddar på nätet någonstans? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De som jag köpte där var faktiskt ikeas, men jag vet inte om de stora kuddarna finns kvar där faktiskt, hittade inte på hemsidan. Men kika på jysk eller rusta och se om de har några ekonomiska alternativ. Indiska brukar också ha en del större kuddar. Lycka till! :)

   kram /iris

   Radera
  2. Har kollat på alla sidorna men inte hittat något :/ Men jakten fortsätter! :) Tack för svar iaf och ha en underbar dag! Kram på dig! :)

   Radera

mitten

Senaste pins