Instagram
måndag 23 september 2013

Lite köpstoppsinspiration

 Gårdagen spenderades strosandes runt på Ilva på ett ganska befriande sätt. Befrielsen låg i att jag innan löning är urfattig och absolut inte kan handla något där ändå, alltså var det en tid att pilla på fina grejer, drömma sig till den dag man köper hus (igen..) och kan inreda en större yta, eller till den dagen någon ringer och ber mig inreda ett väntrum hos någon tandläkare då jag absolut hade satsat på den lite skrikigare färgen på soffa.
 Att hitta små detaljer och i min hjärna placera dem på möbler jag ännu inte köpt, vara väldigt selektiv så att allt passar ihop och följer en röd tråd då min lägenhet är liten och inte ska kännas spretig.
 Dessa matbord i riktigt skandinaviskt ljust trä där många kan samsas tillsammans och dela goda måltider och skratt, som jag gärna köpt om jag haft råd och plats. och ett gökur..
 Som sagt en riktigt väl spenderad söndag, kostade inte en spänn men huvudet är nu fullt av inspiration, och min önskelista kan ha utökats med en eller två pinaler.

3 kommentarer:

  1. Skönt att gå och strosa ibland! Kram Mia

    SvaraRadera
  2. En av mina favoritsysselsättningar, om än lite frustrerande ibland - spana in fina saker, skriva listor, drömma och planera! :)

    SvaraRadera
  3. Älskar att strosa i lugn och ro =) Hästen är ju sååå fin. Kram och ha en fin dag

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins